För inte  för många år sedan  var telefoner i princip bara för att ringa eller sms:a. Idag ser det helt annorlunda ut. Vi använder våra telefoner till allt från att spela in videor till att signera saker  eller övervaka vår hälsa, allt med hjälp av appar. Vi har rekommenderat några  appar som du kan använda i ditt dagliga liv. 

Appar för hälsa och livsstil

Om du lever ett aktivt liv kan du definitivt dra nytta av appar som Lifesum. Den låter dig registrera din dagliga mat och  till exempel när du bestämt dig för att gå upp eller gå ner i vikt. Du kan enkelt skanna produkter med streckkoder och se vilka kalorier och näringsvärden de innehåller. Programmet fungerar utmärkt även när du använder det gratis. 

Hjälpsamma appar

Applikationer med flexibla verktyg kan vara riktigt användbara i vardagen. Ett exempel på detta som många kanske inte känner till är en app som simulerar ett iPhone-vattenpass. Annars  kan vi rekommendera att skaffa apparna från de butiker där du vanligtvis handlar. Ett exempel på detta är applikationen Biltema. I den kan du enkelt söka efter Biltemas utbud och  navigera till någon av deras butiker med bara ett klick! 

Musikapplikation 

De flesta av oss vill lyssna på något, till exempel när vi joggar eller pendlar. Det finns  ett antal appar att välja mellan, men de mest populära apparna för tillfället är Apple Music och Spotify. Det finns också Soundcloud om du vill ha ett gratis alternativ. Samtidigt är det  inte säkert att du hittar alla viktiga artister där. 

Underhållning 

Något du kan dra nytta av i ditt dagliga liv precis som musik är ett spel. Det finns många roliga spel för mobiltelefoner – ett välkänt exempel är Swedish Candy Crush, men  de flesta känner nog igen det. Om du behöver inspiration för att hitta nya spel har appbutiker ofta topplistor. I många fall  går det även att beställa gratisspel.

Similar Posts