Dödsbotömning och Dödsbostädning

Dödsbotömning

Med våra heltäckande lösningar vid dödsbon kan vi hjälpa dig med alla aspekter av att organisera dina praktiska tillhörigheter. Från första kontakten till återvinning, bedömning och städning förstår vi vikten av en tjänst som respekterar din situation. Vi kan också hjälpa till med inköp, transport och flytt av bohag. Varje tjänst kan beställas individuellt. Till exempel kanske du bara vill att tillhörigheterna ska rengöras.

Prisvärd städfirma som hjälp vid dödsbo

Med över 20 års erfarenhet i branschen är vi Sveriges prisvärda städfirma som vill garantera att vi ger dig det stöd du behöver när sorgen är som tyngst. Om du behöver våra tjänster för ert dödsbo, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam för att diskutera din situation, dina önskemål och vilken typ av tjänst du behöver.

Värdering av lös egendom vid

Vi arbetar med köpare som har dokumenterad erfarenhet av att värdera och köpa gamla ägodelar (om du vill ha en värdering, läs mer om värdering av antikviteter). På så sätt behöver du inte vänta på tidskrävande och osäkra auktioner. 

Sortering av föremål

När du organiserar saker, sortera och rengör alla föremål i hushållet. Saker som inte kan köpas eller återanvändas bör sorteras för hand för att återvinnas på ett miljövänligt sätt där det är möjligt.

Rensning av bostaden

Som vid varje flytt behöver hela fastigheten rengöras grundligt. Det är därför vi erbjuder flyttstädning som en del av vår tjänst. Flyttstädning kan beställas som en fristående tjänst eller som en del av en omfattande tjänst. I detta fall kan hela fastigheten rengöras grundligt och tillhandahållas i bästa möjliga skick för försäljning eller uthyrning.

Välj vår miljövänliga städfirma för dödsbon i hela Sverige

Tack vare vår ISO-miljöcertifiering måste vi ha våra tjänster för kvalitet som kräver certifikat. Vi erbjuder en omfattande tjänst vid dödsbon som är skräddarsydd efter dina behov och krav. Du kan också lita på oss för nyckelhantering och andra applikationer.

 

Similar Posts