Flyttstädning i Norrköping

Lämna din Norrköping flyttstädning till vår professionella städfirma – vi erbjuder en flyttstädningstjänst med 30 dagars garanti, och om hyresvärden eller nästa köpare inte uppfyller dina krav kommer vi att åtgärda alla brister kostnadsfritt. Begär en offert direkt från vår webbplats för att få ett uppskattat pris. Du kan också kryssa i de olika tillvalen/städtjänsterna och få lite extra från oss. Vår städservice är komplett och omfattar både utmärkt kundservice och bästa städkvalitet.

Ansvarsfull flyttstädning i Norrköping

Vår mångåriga erfarenhet från tusentals flyttar i Norrköping har gjort oss till en ansvarsfull städfirma som sätter dig och dina önskemål i fokus. Vi vet vad vi ska göra och hur vi ska bocka av checklistan för att göra inspektörer och fastighetsägare nöjda. Vi bekräftar alltid detta innan vi lämnar huset. Med oss ​​​​går din flytt smidigare och ditt hem lämnas i bästa möjliga skick. För oss är det också viktigt med en personlig kemi med våra kunder. Vi tar ställning på lika stort allvar som vi tar dialogen med våra kunder på allvar och sätter samarbete och lyhördhet i främst rummet i vårt arbete för att tillhandahålla att dina önskemål uppfylls. För att vara försäkrad att du kan lita på din städning i Norrköping är Jourstäd engagerad i servicen.

Jourstäd är engagerade

För detta ändamål anpassade vi våra städtjänster, överlämnar nycklarna till mäklare och hyresvärdar och erbjuder en leveransgaranti.

Leveransgaranti för flyttstädning

Om vi ​​kommer överens om att städa ditt hem på ett visst datum och en viss tid lovar vi att besöka dig. Detta åtagande innebär att vi alltid skickar en av våra erfarna medarbetare. Alla våra medarbetare är professionella och har den utbildning och kunskap som krävs för att kalla sig experter på flyttstädning.

Be om ett erbjudande på städning

Naturligtvis vill du veta hur mycket vi tar betalt för städning i Norrköping. I Norrköping erbjuder vi alltid våra städtjänster till ett rimligt pris för att undvika obehagliga överraskningar för våra kunder. Vänligen ange antal kvadratmeter, din adress och tjänsten “flyttstädning”. Du kan även välja tillval i din offert.

Similar Posts